Κατηγοριές
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΞΥΛΙΝΟ EASY GREEN
ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΩΡΟΦΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ
ΣΧΕΔΙΑ ΙΣΟΓΕΙΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ

Νέα
ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
Περισσότερα
249 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΨΥΞΗ & ΖΝΧ
Περισσότερα
Economy 66 στη Λειβαδιά
Περισσότερα
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ
Περισσότερα

EASY GREEN
Εδρα:Αλιβερίου 4-6 Χαλκίδα
ΤΚ 34100

Τηλ.:2221029303
Fax.:2221500911
Kιν: 6942408503
Kιν2:6936921853
e-mail: info@easygreen.com.gr


Προγραμματίστε την ενημέρωση σας μέσω skype.
Αν μένετε μακριά ή είναι δύσκολο να μας επισκεφθείτε μάθετε πως μπορείτε να προγραμματίσετε μια online συνάντηση μέσω skype.

Informationen   Information
Information   Informationen

 Αρχική σελίδα - ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ - ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΞΥΛΙΝΟ EASY GREEN

 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ EASY GREEN

1. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

   Η Easy Green εισάγει ξύλινα οικολογικά σπίτια από τη Γερμανία και τη Λιθουανία και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την προέλευση το διαφορετικό design και να προσαρμόσετε το κόστος ανάλογα με τις ανάγκες σας. Πάντα με την ποιότητα και την εγγύηση της Easy Green.  

 

  

2. ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΞΥΛΕΙΑ

 

  Η Easy Green χρησιμοποιεί για τα ξύλινα σαλέ που κατασκευάζει  πάντα την καλύτερη ξυλεία. Σκανδιναβική ερυθρελάτη από το  Kuusamo της Φιλανδίας ή Λιθουανική πεύκη και ελάτη ανάλογα με την επιλογή σας .
  Η ξυλεία που χρησιμοποιούμε έχει τη χαμηλότερη υπολειμματική σχετική υγρασία. 12% ± 2% για τον αντικολλητό κορμό, 16% ± 2% για τον μασίφ ορθογώνιο κορμό και 18% ± 2% για το στρογγυλό κορμό . Έτσι επιτυγχάνουμε μόνο 1,5% ± 0,5% κατακόρυφη συρρίκνωση για τον αντικολλητό κορμό, 2% ± 0,5% συρρίκνωση για τον μασίφ ορθογώνιο κορμό και 2,5% ± 0,5% για το στρογγυλό κορμό .
 Πάντα επιλέγουμε, με την τεχνική του διαχωρισμού του πύρινα, την ξυλεία μας από την καρδιά του κάθε κορμού. Για να επιτευχθεί αυτό οι κορμοί των δέντρων  που επιλέγονται είναι διαμέτρου πάνω από 18-20 εκ και ως εκ τούτου μεγαλύτερης αντοχής. 

 

3. ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

   Συνδυασμός ξύλινου τοιχίου και εσωτερικής μόνωσης για να επιτύχουμε την καλύτερη θερμομόνωση του σπιτιού σας.(δείτε τους συντελεστές θερμοπερατότητας) Επιτυγχάνουμε έως και 80% λιγότερη ενέργεια για θέρμανση ( από 40kw/h έως 60 kw/h ανά μ2 κατοικίας για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό για όλο το χρόνο σε σχέση με 160 kwh/μ2 που καταναλώνει μια μέση κατοικία στην Ελλάδα).     μάθετε περισσότερα...

 

 

4. ΑΝΕΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΥΓΡΑΣΙΑ

  Το ξύλο ως ζωντανός οργανισμός που είναι απορροφά και αποβάλλει την υγρασία του σπιτιού φυσικά με αποτέλεσμα ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον διαβίωσης.

 

5. ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

   Ανεξαρτήτου εποχής ο χρόνος κατασκευής είναι ιδιαίτερα μικρός γιατί προκατασκευάζουμε όλα τα τμήματα του κάθε ξύλινου σπιτιού στο εργοστάσιο. Έτσι επιτυγχάνουμε την κατασκευή της κάθε κατοικίας σε χρόνο λιγότερο από δύο μήνες.

 

6. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 

  Η Easy Green μπορεί να κατασκευάσει ξύλινα, οικολογικά σπίτια σε οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος. Μπορείτε να επιλέξετε μεγάλα ανοίγματα  κουφωμάτων, ιδιαίτερα και πολύπλοκα σχέδια.

 

7. ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

  Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα επιλογών εξωτερικού και εσωτερικού τοιχίου, στρογγυλοί ή τετράγωνοι κορμοί, αντικολλητοί ή μασίφ , με εσωτερική μόνωση ή χωρίς. Όλες οι επιλογές είναι δυνατές για να καλύψουν το προσωπικό σας γούστο και να αποκτήσετε στις επιθυμητές τιμές ξύλινα σπίτια. δείτε περισσότερα...

 

8.ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ

  Επιλέξτε μόνοι σας το στάδιο αποπεράτωσης του ξύλινου σπιτιού σας. Έτσι ρυθμίζετε το κόστος σας και διευρύνεται τις επιλογές των υλικών σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε
Α) Ολοκληρωμένη εξωτερικά κατοικία : πλήρως αποπερατωμένο εξωτερικό κέλυφος σπιτιού με εξωτερικά κουφώματα, με εσωτερικούς διαχωριστικούς τοίχους, με το πλήρες πακέτο των υλικών εσωτερικής μόνωσης και επένδυσης για τιμές σε ξύλινα σπίτια πραγματικά χαμηλές.
Β) Ολοκληρωμένη κατοικία με ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις : συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τη φάση και όλες οι ηλεκτρολογικές, υδραυλικές εγκαταστάσεις η βασική εγκατάσταση της θέρμανσης και είναι τοποθετημένη εσωτερική μόνωση και οι επενδύσεις τοποθετημένες.
Γ. Ολοκληρωμένη εσωτερικά κατοικία : συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τη φάση η εξωτερική βαφή , οι επενδύσεις δαπέδων ή σκάλα για το β΄ όροφο , τα είδη υγιεινής, τα πλακάκια του μπάνιου και η ολοκλήρωση της θέρμανσης με λέβητα και σώματα.
Δ)Πλήρως εξοπλισμένη κατοικία : συμπεριλαμβάνεται όλος ο εσωτερικός εξοπλισμός  του σπιτιού, οι εσωτερικές πόρτες,  τα ντουλάπια υπνοδωματίων και τα ντουλάπια κουζίνας .

9. ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ

  Όλα τα ξύλινα σαλέ της  Easy Green έχουν πιστοποιηθεί με δείκτη πυραντοχής F 30 δηλαδή 30 λεπτά της ώρας για να περάσει η φωτιά από την μια μεριά του τοίχου στην άλλη και καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις του Ελληνικού Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού. Αντίθετα με αυτά που πιστεύουμε το ξύλο αναφλέγεται σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 450° C έως 500° C χωρίς να έχει χάσει τις αντοχές του. Σε αυτή τη θερμοκρασία ο χάλυβας και το μπετόν έχουν χάσει ήδη την μισή μηχανική αντοχή τους με κίνδυνο να καταρρεύσουν.

 

  10. ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ

  Κάθε σπίτι της Easy Green έχει μελετηθεί για την αντισεισμική του συμπεριφορά βάση του ευρωκώδικα 5 που ισχύει για όλη την Ε.Ε. και για την Ελλάδα . Η στατική αυτή μελέτη ελέγχεται και από την αρμόδια πολεοδομία πριν εγκριθεί η οικοδομική άδεια όπως ισχύει για οποιαδήποτε οικοδομική άδεια. Όλες οι κατοικίες κατά κανόνα είναι πιο αντισεισμικές από οποιαδήποτε άλλη συμβατική κατασκευή. Ο λόγος που αυτό συμβαίνει είναι ότι η δύναμη του σεισμού που εφαρμόζεται σε ένα σπίτι κατά τη διάρκεια του σεισμού ισούται με το γινόμενο της επιτάχυνσης του σεισμού επί τη μάζα του σπιτιού. Τα ξύλινα σπίτια έχουν πολύ λιγότερη μάζα (περίπου το 1/7 του βάρους μιας συμβατικής οικοδομής). Το αποτέλεσμα είναι να επιδρά με μικρότερη  δύναμη ο σεισμός στο ξύλινο σπίτι. Επίσης κάθε ξύλινο σπίτι έχει μεγαλύτερη ελαστικότητα  κατασκευής από οποιονδήποτε άλλο τρόπο κατασκευής, έτσι το σπίτι ακολουθεί τις ταλαντώσεις του σεισμού και επανέρχεται στην προηγούμενη θέση του.

 11. ΔΕΚΑ (10) ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

  Πραγματική εγγύηση εντός συμφωνητικού για 10 ολόκληρα χρόνια για τη στατική επάρκεια του φέροντος οργανισμού κάθε  της σπιτιού.

 

 

12. ΔΥΟ (2) ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ AFTER SALES SERVES

  Για τα επόμενα δύο χρόνια από την ημέρα παράδοσης της κατοικίας σας εγγυούμαστε δωρεάν επισκευή και συντήρηση.

 

 

13.ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

  Εγγυημένα σταθερές τιμές για όλα τα ξύλινα σπίτια. Ισχύς όλων των προσφορών για ένα ολόκληρο χρόνο μετά την αποδοχή της προσφοράς. Έτσι εμείς κρατάμε σταθερή την τιμή και εσείς έχετε όλο το χρόνο να βγάλετε την οικοδομική άδεια σας ή να οργανώσετε τη χρηματοδότηση του σπιτιού σας.

 

14.ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΗΓΗ

  Ελάτε σε μας και έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε όλη την κατασκευή του ξύλινου σαλέ σας από το σχεδιασμό και την οικοδομική άδεια ως τη θεμελίωση και την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Όλα χωρίς άγχος, χαμένο χρόνο ,περιττά έξοδα και κατασκευαστικά σφάλματα.

 

15.ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ  

  Οι υψηλές θερμομονώσεις ανάλογα με τον τύπο τοιχίου καθιστά τα  σπίτια μας πλήρως βιοκλιματικά και οικολογικά σπίτια και ιδανικά για την εγκατάσταση εναλλακτικών μορφών ενέργειας. Αφού δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε ενέργεια θέρμανσης και ψύξης, μπορούν να καλυφθούν άνετα και με μικρότερη επιβάρυνση με οποιοδήποτε σύστημα εναλλακτικής ενέργειας.  Γεωθερμία, ηλιακή ενέργεια, αιολική ενέργεια, αντλίες θέρμανσης, ενεργειακά τζάκια, θέρμανση με πέλετς και κάθε μορφή εναλλακτικής ενέργειας μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα σε κάθε κατοικία μας.

16.ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

  Επιλέξαμε για σας τους πιο γνωστούς και ποιοτικούς οίκους για να κατασκευάσουμε αλλά και να εξοπλίσουμε το σπίτι σας. Η επιλογή των συνεργατών μας έγινε με γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων τους και τη μεγάλη γκάμα τους ώστε εσείς να έχετε τις περισσότερες και καλύτερες επιλογές υλικών.


 


Προσφορές

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ περισσότερα....
ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΛΑΣΗΣ Α+ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ περισσότερα....
ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ περισσότερα....
ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ περισσότερα...
ECONOMY 35μ2 - 23.900 ευρώ
ECONOMY 49μ2 - 32.800 ευρώ
ECONOMY 50μ2 - 34.500 ευρώ
ECONOMY 55μ2 - 29.850 ευρώ
ECONOMY 66μ2 - 38.300 ευρώ
PREMIUM 102 ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 102 Μ2 ΑΠΟ 68.900 ΕΥΡΩ
BAUHAUS 165 ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 185 Μ2 ΑΠΟ 88.000 ευρώ


© EASYGREEN. All rights reserved