Κατηγοριές
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΠΡΟΚΑΤ EASY GREEN
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΩΡΟΦΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ
ΣΧΕΔΙΑ ΙΣΟΓΕΙΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ
VIDEOS PROKAT

Νέα
ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
Περισσότερα
249 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΨΥΞΗ & ΖΝΧ
Περισσότερα
Economy 66 στη Λειβαδιά
Περισσότερα
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ
Περισσότερα

EASY GREEN
Εδρα:Αλιβερίου 4-6 Χαλκίδα
ΤΚ 34100

Τηλ.:2221029303
Fax.:2221500911
Kιν: 6942408503
Kιν2:6936921853
e-mail: info@easygreen.com.gr


Προγραμματίστε την ενημέρωση σας μέσω skype.
Αν μένετε μακριά ή είναι δύσκολο να μας επισκεφθείτε μάθετε πως μπορείτε να προγραμματίσετε μια online συνάντηση μέσω skype.

Informationen   Information
Information   Informationen

 Αρχική σελίδα - ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ - ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΠΡΟΚΑΤ EASY GREEN

1.ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

              

 Τα προκατασκευασμένα σπίτια της Easy Green κατασκευάζονται εργοστασιακά με υψηλό βαθμό ολοκλήρωσης του εξωτερικού κελύφους. Οι τοίχοι ολοκληρώνονται πλήρως στο εργοστάσιο με τοποθετημένα εξωτερικά κουφώματα  θερμοπρόσοψη και εξωτερικό σοβά. Έτσι εκμηδενίζονται οι κατασκευαστικές ατέλειες και εξασφαλίζουμε σταθερή ποιότητα και απόλυτη εφαρμογή και στεγανοποίηση των κουφωμάτων.   δείτε σχετικό βίντεο..

 

2.ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

 

 

 

 Η Easy Green έχει αναπτύξει και συμπεριλαμβάνει στην στάνταρ έκδοση ( ενεργειακά αποδοτική κατοικία Α+ ) ένα εξελιγμένο σύστημα θερμομόνωσης των εξωτερικών τοίχων και της στέγης. Με συντελεστή θερμοπερατότητας Κ μόλις 0,13 W/m²K (αντίστοιχος συντελεστής διπλής μπατικής οπτοπλινθοδομής με 5 εκ μόνωση Κ= 0.55W/m²K) προσφέρει τις λιγότερες απώλειες ενέργειας και κατατάσσει τα προκατασκευασμένα σπίτια της Easy Green στην Α+ ενεργειακή κλάση σύμφωνα με τον ΚΕΝΑΚ.  Δηλαδή απόλυτα οικολογικά σπίτια με κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση ψύξη και ζεστό νερό λιγότερο από 30kwh ανά μ2 βιώσιμου χώρου για όλο το χρόνο. Περίπου 67% λιγότερη ενέργεια από οποιαδήποτε κατοικία ενεργειακής κλάσης Β. μάθετε περισσότερα..

 

3.ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ

 

 

 

 

 

  Επιλέξτε μόνοι σας το στάδιο αποπεράτωσης του προκατασκευασμένου σπιτιού σας. Έτσι ρυθμίζετε το κόστος σας και διευρύνετε τις επιλογές των υλικών σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε
Α) Ολοκληρωμένη εξωτερικά κατοικία : πλήρως αποπερατωμένο εξωτερικό κέλυφος σπιτιού με  έγχρωμο σοβά, με εξωτερικά κουφώματα, με εσωτερικούς διαχωριστικούς τοίχους σε πραγματικά χαμηλές τιμες προκατ.
Β) Ολοκληρωμένη  κατοικία με ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις  : συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τη φάση και όλες οι ηλεκτρολογικές, υδραυλικές εγκαταστάσεις, η  βασική εγκατάσταση της θέρμανσης και είναι τοποθετημένη εσωτερική μόνωση και γυψοσανίδες τοποθετημένες.
Γ) Ολοκληρωμένη εσωτερικά κατοικία: συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τη φάση και οι χρωματισμοί , οι επενδύσεις δαπέδων ή σκάλα για το β΄ όροφο, τα είδη υγιεινής τα πλακάκια του μπάνιου και η εγκατάσταση του συστήματος θέρμανσης.
Δ)Πλήρως εξοπλισμένη κατοικία : συμπεριλαμβάνεται όλος ο εσωτερικός εξοπλισμός  του σπιτιού όπως, εσωτερικές πόρτες, ντουλάπια υπνοδωματίων και ντουλάπια κουζίνας.
Δείτε οδηγό προδιαγραφών και στάδια παραδοσης αναλυτικώτερα

 

4.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

 

 Ο όμιλος Green Building Group είναι μέλος της δεκάδων οργανισμών πιστοποίησης προκατασκευασμένων κατοικιών. Οικιοθελώς υπόκειται σε πολυάριθμους ελέγχους κάθε χρόνο από ανεξάρτητα θεσμικά όργανα πιστοποίησης και αποδεικνύουν έμπρακτα την υψηλή και πιστοποιημένη ποιότητα της. Δείτε τα πιστοποιητικά ποιότητας

 

5. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Οι εταιρείες του ομίλου Green Building Group έχουν συνολικά πάνω από 1300 ευχαριστημένους πελάτες σε 13 ευρωπαϊκές χώρες κάθε χρόνο. Η εμπειρία ή τεχνική αρτιότητα και η ιδανική σχέση ποιότητας-κόστος είναι οι βασικοί λόγοι που έφεραν τον όμιλο στην πρώτη θέση επιλογής.

 

6. ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

 

 Ένα σπίτι είναι μια επένδυση για τη ζωή. Η Easy Green εγγυάται για 30 ολόκληρα χρόνια για τη στατική επάρκεια του φέροντος οργανισμού κάθε προκατασκευασμένου της σπιτιού.

 

 

7. ΔΥΟ (2) ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ AFTER SALES SERVES

  Για τα επόμενα δύο χρόνια από την ημέρα παράδοσης της κατοικίας ή Easy Green εγγυάται τη δωρεάν επισκευή και συντήρηση της κατοικία.

 

8.ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

 

  Φέρτε μας να πραγματοποιήσουμε τα δικά σας σχέδια. Ή διαλέξτε το σπίτι σας από το μεγάλο κατάλογο της Easy Green  και πραγματοποιήστε οποιαδήποτε αλλαγή. Ή ακόμα εμπιστευτείτε σε μας τον αρχιτεκτονικό  σχεδιασμό του σπιτιού σας. Ότι επιθυμείτε σε αρχιτεκτονικό ύφος, μέγεθος,  λειτουργική διαμόρφωση μπορεί να πραγματοποιηθεί.  δείτε προτάσεις σε ισόγεια και διώροφα

 

9. ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

 

 Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα επιλογών εξωτερικής  επένδυσης και υλικών κουφωμάτων και στέγης. Μπορείτε εξωτερικά να επιλέξετε σοβά σε οποιοδήποτε χρωματισμό, επένδυση πέτρας, τούβλου ακόμα και ξύλου. Για τη στέγη μπορείτε να διαλέξετε τσιμέντινα κεραμίδια , κεραμικά κεραμίδια, ασφαλτικά, μεταλλικά, ή ακόμα και βατή ταράτσα. Και τέλος για τα κουφώματα επιλέξτε ανάμεσα σε pvc, ξύλινα , αλουμινίου η ξύλινα με αλουμίνιο εξωτερικά..

 

10.Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

 

  Σε μόλις δύο μήνες από την ημέρα έναρξης των εργασιών έχετε έτοιμο το σπίτι των ονείρων σας. Φανταστήκατε  ποτέ αυτό το χρόνο ; Αυτό είναι δυνατό μόνο επειδή μόνο εμείς  προκατασκευάζουμε το σπίτι σας 100% στο εργοστάσιο σε έτοιμα προκάτ με πάνελ και μειώνει κατά πολύ το χρόνο στην οικοδομή. δείτε σχετικό βίντεο

 

11.ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ

  Ο πλήρης εργοστασιακός τρόπος παραγωγής για προκατ με πανελ χωρίς τα περιττά έξοδα και τις καθυστερήσεις στην οικοδομή αλλά και  η ισχυρή θέση του Green Building Group στην Ευρωπαϊκή αγορά μας δίνουν τη δυνατότητα να εγγυηθούμε την καλύτερη δυνατή σχέση στις τιμες προκατ σε συνάρτηση με την ποιότητα .

 

12.ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

 

   Εγγυημένα σταθερές τιμές σε όλα τα σπίτια. Ισχύς όλων των προσφορών για ένα ολόκληρο χρόνο μετά την αποδοχή της προσφοράς. Έτσι, εμείς κρατάμε σταθερή την τιμή και εσείς έχετε όλο το χρόνο να βγάλετε την οικοδομική άδεια σας ή να οργανώσετε τη χρηματοδότηση του σπιτιού σας.

 

13.ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

 

 

 

Το σπίτι σας κατασκευάζετε μέσω υψηλής ποιότητας προγράμματος  ηλεκτρονικού υπολογιστή και αυτόματων ρομποτικών μηχανών στα 3 πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής προκάτ με πάνελ στην Ευρώπη. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας οικοδομικά υλικά για βέλτιστη απόδοση. Και διαθέτουμε τις γνώσεις για να εφαρμόσουμε στο σπίτι σας όλες τις νέες τεχνολογίες. Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για να τοποθετήσουμε στο προκατασκευασμένο σπίτι σας σύγχρονα συστήματα συναγερμού , σύστημα έξυπνου σπιτιού, φωτοβολταικών συστημάτων . ανανεώσιμων πηγών ενέργειας κ.α.

 

14.ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ

 

Η υγεία και η ευεξία σας είναι σημαντική για μας. Ελέγχουμε εγκρίνουμε και χρησιμοποιούμε μόνο τα υλικά που δεν επηρεάζουν αρνητικά  την υγεία. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή κάθε προκάτ σπιτιού μας είναι οικολογικά, εναρμονισμένα με τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Για αυτό τα οικολογικά σπίτια μας έχουν πιστοποιηθεί από το IBO  Αυστριακό ινστιτούτο  βιολογίας των κτηρίων. Ο υψηλός βαθμός προκατασκευής σε συνεργασία με τη  γρήγορη συναρμολόγηση επί τόπου  καθιστούν από την πρώτη ημέρα το σπίτι σας στεγνό και χωρίς ανεπιθύμητες υγρασίες που επιβαρύνουν την υγεία.

 

15. ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ

 

 Όλα τα προκατασκευασμένα σπίτια της Easy Green έχουν πιστοποιηθεί με δείκτη πυραντοχής F 30 δηλαδή μισή ώρα για να περάσει η φωτιά από τη μια μεριά του τοίχου στην άλλη και καλύπτουν  τις απαιτήσεις του Ελληνικού Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού (F30). Αντίθετα με αυτά που πιστεύουμε, το ξύλο αναφλέγεται σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 450° C έως 500° C χωρίς να έχει χάσει τις αντοχές του. Σε αυτή τη θερμοκρασία ο χάλυβας και το μπετόν έχουν χάσει ήδη την μισή μηχανική αντοχή τους με κίνδυνο να καταρρεύσουν. Υπάρχει η δυνατότητα για ειδικά κτίρια με την προσθήκη επιπλέον πυράντοχων υλικών ώστε η πυραντοχή να αυξηθεί σεF60, F90 ή F120.

 

16. ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ

 

 

 

 

 

 

  Κάθε σπίτι της Easy Green  έχει μελετηθεί για την αντισεισμική του συμπεριφορά βάση του ευρωκώδικα 5 που ισχύει για όλη την Ε.Ε. και για την Ελλάδα . Η στατική αυτή μελέτη ελέγχεται και από την αρμόδια πολεοδομία πριν εγκριθεί η οικοδομική άδεια όπως ισχύει για οποιαδήποτε οικοδομική άδεια. Όλα τα προκατ με πανελ που έχουν ξύλινο φέροντα οργανισμό κατά κανόνα είναι πιο αντισεισμικά από οποιαδήποτε άλλα συμβατικά σπίτια. Ο λόγος που αυτό συμβαίνει είναι ότι η δύναμη του σεισμού που εφαρμόζεται σε ένα σπίτι κατά τη διάρκεια του σεισμού ισούται με το γινόμενο της επιτάχυνσης του σεισμού επί τη μάζα του σπιτιού. Τα ξύλινα προκατασκευασμένα σπίτια έχουν πολύ λιγότερη μάζα (περίπου το 1/7 του βάρους μιας συμβατικής οικοδομής) το αποτέλεσμα είναι να επιδρά με μικρότερη  δύναμη ο σεισμός στο ξύλινο σπίτι. Επίσης κάθε ξύλινο σπίτι έχει μεγαλύτερη ελαστικότητα  κατασκευής από οποιονδήποτε άλλο τρόπο κατασκευής, έτσι το σπίτι ακολουθεί τις ταλαντώσεις του σεισμού και επανέρχεται στην προηγούμενη θέση του. Επιπλέον η Easy Green έχει επιλέξει ειδικά για την Ελλάδα εκτός των μεγάλων διατομών ξυλείας που χρησιμοποιεί να τοποθετεί μια επιπλέον θωράκιση με την προσθήκη 15 χιλ OSB σε όλα τα σπίτια της. Αυτό υπερκαλύπτει τις ανάγκες κάθε σπιτιού για αντισεισμική θωράκιση.  μάθετε για τον ρόλο του OSB

 

17.ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

 

Μόνιμος έλεγχος ποιότητας και  ενίσχυση των επιμέρους διαδικασιών σε συνεργασία με τους προμηθευτές  μας για την ανάπτυξη νέων τεχνικών λύσεων στην αγορά. Η τελευταία καινοτομία, μαζί με τον προμηθευτή Meissner, εταιρεία παραγωγής κουφωμάτων, είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας . Ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα υποδομής του παραθύρου που μειώνει τον κίνδυνο για τη διείσδυση της υγρασίας στο μηδέν και το τοποθετούμε σε κάθε σπίτι.

 

18.ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΗΓΗ

 

  Ελάτε σε μας και έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε όλη την κατασκευή του σπιτιού σας από το σχεδιασμό και την οικοδομική άδεια ως τη θεμελίωση και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Όλα χωρίς άγχος, χαμένο χρόνο, κατασκευαστικά σφάλματα και με τις καλύτερες τιμές προκάτ.

 

19.ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

 

 

   Ο πολύ μικρός συντελεστής θερμοπερατότητας U=0.13 καθιστά τα οικολογικά σπίτια της Easy Green ιδανικά για την εγκατάσταση εναλλακτικών μορφών ενέργειας. Αφού δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε ενέργεια θέρμανσης και ψύξης μπορούν να καλυφθούν άνετα και με μικρότερη επιβάρυνση με οποιοδήποτε σύστημα εναλλακτικής ενέργειας.  Γεωθερμία, ηλιακή ενέργεια, αιολική ενέργεια, αντλίες θέρμανσης, ενεργειακά τζάκια, θέρμανση με πέλετς και κάθε μορφή εναλλακτικής ενέργειας μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα σε κάθε κατοικία μας.

 

20.ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

  Επιλέξαμε για σας τους πιο γνωστούς και ποιοτικούς οίκους για να κατασκευάσουμε αλλά και να εξοπλίσουμε το σπίτι σας. Η επιλογή των συνεργατών μας έγινε με γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων τους και τη μεγάλη γκάμα τους ώστε εσείς να έχετε τις περισσότερες και καλύτερες επιλογές υλικών.


 


Προσφορές

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ περισσότερα....
ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΛΑΣΗΣ Α+ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ περισσότερα....
ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ περισσότερα....
ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ περισσότερα...
ECONOMY 35μ2 - 23.900 ευρώ
ECONOMY 49μ2 - 32.800 ευρώ
ECONOMY 50μ2 - 34.500 ευρώ
ECONOMY 55μ2 - 29.850 ευρώ
ECONOMY 66μ2 - 38.300 ευρώ
PREMIUM 102 ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 102 Μ2 ΑΠΟ 68.900 ΕΥΡΩ
BAUHAUS 165 ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 185 Μ2 ΑΠΟ 88.000 ευρώ


© EASYGREEN. All rights reserved