Εμείς στην Easy Green δεν παράγουμε απλώς προκατασκευασμένα οικολογικά σπίτια. Παρέχουμε επιπλέον ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που ολοκληρώνουν την κατασκευή της κατοικίας σας.

  • Σχεδιάζουμε βιοκλιματικά οικολογικα σπιτια με σύγχρονα σχεδιαστικά εργαλεία για να έχετε την καλύτερη δυνατή αισθητικά, ενεργειακά και εργονομικά λύση.
  • Αναλαμβάνουμε τις διαδικασίες έκδοσης οικοδομικών αδειών απαλλάσσοντας σας από δύσκολες και χρονοβόρες διαδικασίες.
  • Η Easy Green και οι έμπειροι συνεργάτες της μπορούν να σας βοηθήσουν ώστε να εξασφαλίσετε χρηματοδότηση για την κατασκευή κατοικίας είτε για ιδιόχρηση είτε για επένδυση.
  • Κατασκευάζουμε οικολογικα σπιτια χαμηλής ή μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης με τις καινοτόμες κατασκευαστικές μεθόδους.
  • Σας βοηθάμε με τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας να επιλέξετε τα κατάλληλα συστήματα θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας με γνώμονα τις ανάγκες του σπιτιού σας, τις επιθυμίες σας και την οικονομία λειτουργίας αλλά και εγκατάστασης.
  • Εξοπλίζουμε τα οικολογικα σπιτια μας με συστήματα παραγωγής ενέργειας ώστε να επιτύχετε αυτονομία και μείωση κόστους χρήσης.
  • Και τέλος αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε συμπληρωματική εργασία απαιτεί η ολοκλήρωση του σχεδίου σας αναλαμβάνοντας εργασίες οπλισμένου σκυροδέματος, διαμορφώσεις περιβάλλοντός χώρου, κατασκευή πισίνας, εγκατάσταση βιολογικών συστημάτων βόθρου, συστήματα διαχείρισης όμβριων κλπ.

ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΡΟΚΑΤ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

Η Easy Green εξειδικεύετε στην κατασκευή πράσινων κτηρίων χαμηλής και μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης. Πάντα πρωτοπόροι, υιοθετούμε νέες καινοτόμες τεχνολογίες εξοικονόμησης και παραγωγής ενέργειας.

Περισσότερα...

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ

Η Easy Green καλύπτοντας όλο το φάσμα των εργασιών κατασκευής του σπιτιού σας αναλαμβάνει την διαδικασία έκδοσης για την αδεια δομησης . Με έμπειρους και καταξιωμένους...

Περισσότερα...

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Η διαδικασία της τραπεζικής χρηματοδότησης απαιτεί χρόνο αλλα και καλή γνώση της τραπεζικής αγοράς. Η Easy Green και οι έμπειροι συνεργάτες της μπορούν να σας βοηθήσουν ώστε να εξασφαλίσετε χρηματοδότηση για την κατασκευή κατοικίας...

Περισσότερα...

ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ  ΠΡΟΚΑΤ

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ

Στα βιοκλιματικα σπιτια ο σχεδιασμός τους κυριαρχείται από τις αρχές της οικολογίας και της βιωσιμότητας. Ο όρος «βιοκλιματικός σχεδιασμός» σημαίνει σχέδιο το οποίο στοχεύει στην προστασία του περιβάλλοντος και ...

Περισσότερα...

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΡΟΚΑΤ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Τα συστήματα που χρησιμοποιούνται για τη θέρμανση των κτηρίων αποτελούνται από το σύστημα θέρμανσης και το σύστημα μετάδοσης της θέρμανσης. Π.χ το καλοριφέρ αποτελείται από το σύστημα θέρμανσης, καυστήρα και ...

Περισσότερα...

ΠΡΟΚΑΤ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΠΙΤΙΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η παραγωγή ενέργειας ποτέ δεν ήταν ευκολότερη από ότι είναι σήμερα. Ο ήλιος και ο αέρας είναι οι βασικές πηγές ανανεώσιμης ενέργειας που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε πλέον και στο σπίτι μας. Φωτοβολταϊκά συστήματα και ανεμογεννήτριες  είναι τα ...

Περισσότερα...

ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΠΡΟΚΑΤ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Η Easy Green έχει τη δυνατότητα και αναλαμβάνει επίσης  διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, κατασκευή πισίνας , περίφραξη , συνδέσεις με κοινωφελή δίκτυα κ.α. Όλα από μια πηγή ώστε να έχετε να μιλάτε μόνο μαζί μας.

Περισσότερα...