ΣΧΕΔΙΑ ΣΠΙΤΙΩΝ

Η επιλογή του σχεδίου για το νέο σας σπιτι είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την ολοκλήρωση του ονείρου σας. Το σπίτι είναι ο προσωπικός μας χώρος, ο χώρος που κινούμαστε χωρίς κοινωνικούς και ηθικούς περιορισμούς, είναι ένας χώρος οικείος, είναι ο δικός μας χώρος, το καταφύγιό μας και πρέπει να το διαμορφώσετε έτσι όπως σας αρέσει και σας αξίζει. Η επιλογή του σχεδίου είναι μια προσωπική επιλογή και δεν υπάρχουν πρέπει και μη, καλό θα ήταν όμως να γνωρίζετε κάποιους κανόνες επιλογής χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είστε υποχρεωμένοι να τους ακολουθήσετε.

Η εργονομία του σπιτιού καθορίζει κατά πολύ την ποιότητα της ζωής σας μέσα σε αυτό. Σχεδια σπιτιων για σπίτια σε πολλά επίπεδα και με πολλούς διαδρόμους είναι σπίτια που θα σας κουράσουν και θα αποδειχθούν δύσκολα στην καθημερινότητα σας.

Ο κακός προσανατολισμός και η θέση του στο οικόπεδο επηρεάζουν το σωστό ηλιασμό και σκιασμό του που σαν συνέπεια έχουν τη αύξηση των καταναλώσεων και την δημιουργία σκοτεινών ή αντίθετα υπερβολικά φωτεινών χώρων.

Πολύπλοκα σχεδια σπιτιων με πολυπλοκότητα των όγκων, πολλά σπασίματα τοίχων, πολύπλοκες στέγες μεγάλες επιστεγάσεις και υπερβολικά πολλά μπαλκόνια σε σημεία που δεν έχουν λόγω ύπαρξης, ανεβάζουν κατά πολύ το κόστος της κατασκευής και καταστούν το όνειρο σας άπιαστο. Όπως επίσης επιδεινώνεται και η θερμική συμπεριφορά του κτηρίου με τη δημιουργία περισσότερων θερμογεφυρών και μεγαλύτερων επιφανειών που σημαίνουν και μεγαλύτερες απώλειες.

Το σπίτι σας αντιπροσωπεύει πολύ περισσότερο από ένα ρούχο γι αυτό πρέπει η εξωτερική του εμφάνιση αλλά και η διαμόρφωση του πρέπει να φανερώνει εσάς, το χαρακτήρα σας και τη διάθεση σας.

Επιλέξτε μέσα από δεκάδες σχεδια σπιτιων , το προκατ ή ξύλινο σπίτι των ονείρων σας. Διώροφα ή ισόγεια σχεδια σπιτιων, μοντέρνα ή κλασικά , με στέγη ή ταράτσα. Και εάν δε βρείτε τα σχεδια σπιτιων που έχετε φανταστεί ελάτε σε μας να σχεδιάσουμε μαζί από την αρχή ένα ιδιαίτερο σχέδιο που να ταιριάζει στις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας . Η ομάδα των μηχανικών της Easy Green θα σας βοηθήσει να δώσετε σάρκα και οστά στο σπίτι που ονειρεύεστε.