ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Τα τουριστικά καταλύματα XENIA είναι μια νέα σειρά σχεδίων που ανέπτυξε η πάντα πρωτοπόρος η Easy Green. Όμορφα, λειτουργικά, σχεδιασμένα σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες των κτιρίων προσωρινής διαμονής.

Προκατασκευασμένα κτίρια σχεδιασμένα ειδικά για τουριστικά καταλύματα που εξασφαλίζουν υψηλή λειτουργικότητα, χαμηλό κόστος επένδυσης και μηδενικό κόστος συντήρησης. Προκάτ ενοικιαζόμενες κατοικίες, ενοικιαζόμενες επαύλεις και συγκροτήματα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων. Ο σχεδιασμός τους έχει γίνει βάσει των τεχνικών και λειτουργικών προδιαγραφών που ισχύουν για τα ενοικιαζόμενα αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα και τα ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια και διαμερίσματα.

Τα έμπειρα στελέχη της Easy Green είναι στη διάθεση για να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Και εάν πάλι σας αρέσουν κάποια άλλα σχέδια από τουριστικά καταλύματα που δεν υπάρχουν στη συλλογή μας ή έχετε κάποιο σχέδιο στο μυαλό σας, ελάτε σε μας να το σχεδιάσουμε μαζί από την αρχή. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε για εσάς τουριστικά καταλύματα,  σε οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα. Ισόγεια  , Διώροφα με σοφίτα ή χωρίς σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική γραμμή. Μοντέρνα ή κλασικά με δώματα ή στέγες και σχέδια που θα ακολουθούν πρότυπα παραδοσιακών οικισμών .

Η Easy Green σας δίνει την δυνατότητα για ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού και κατασκευής. Τουριστικά καταλύματα σε οπουδήποτε μέγεθος ή τύπο καταλύματος, με υψηλή ποιότητα, χαμηλή κατανάλωση και σε χρόνους ρεκόρ. Δείτε την κατασκευή ενός συγκροτήματος 4 κατοικιών με χρόνο παράδοσης 5 μηνών.