Η Easy Green δημιουργήθηκε ώστε να  καλύψει την ανάγκη  για ποιοτικότερη και οικονομικότερη  στέγαση. Είναι μια Τεχνική, Μελετητική & Κατασκευαστική Εταιρεία για σπίτια προκάτ που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με γνώσεις και εμπειρία στην οικοδομή.

Στόχος μας είναι να οικοδομούμε καλύτερα σπίτια για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Ακολουθούμε καινοτόμες πρακτικές κατασκευής πράσινων σπιτιών χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και παθητικών σπιτιών.Σε αυτό το στόχο έχουμε δύο μεγάλους σύμμαχους το iPHA (International Passive House Association) και το ΕΙΠΑΚ (Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικών Κτηρίων) των οποίων η Easy Green είναι μέλος. Κατασκευάζουμε σπιτια προκάτ χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης εισάγοντας νέες τεχνολογίες, καινοτόμα υλικά και εφαρμόζοντας σύγχρονους κανόνες προκατασκευής. Έτσι αλλάζουμε τον τρόπο που μέχρι σήμερα χτίζουμε.  

 

EASY GREEN

Η Easy Green επανδρώνεται από συνεργάτες εξειδικευμένους, έτοιμους να σας ενημερώσουν σχετικά με  κάθε απορία σας, να λύσουν κάθε προβληματισμό σας, να σχεδιάσουν μαζί σας το σπίτι των ονείρων σας και να οργανώσουν την κατασκευή στο χρόνο και την ποιότητα που εσείς επιθυμείτε.

Πλήρως εκπαιδευμένα και εξοπλισμένα συνεργεία κατασκευής αποτελούν τη δύναμη κρούσης της Easy Green. Έμπιστοι συνεργάτες που βοηθάνε με τις γνώσεις τους, την πείρα τους  και την όρεξη για δημιουργία στην κατασκευή κάθε ξύλινου ή προκατασκευασμένου σπιτιού. Κάθε έργο αναλαμβάνεται από τον υπεύθυνο έργου που γνωρίζει καλά το έργο και έχει καθημερινή και άμεση επικοινωνία μαζί σας. Έτσι δίνει άμεσες λύσεις και συντονίζει απόλυτα την ολοκλήρωση του έργου. Για αυτό η Easy Green μπορεί και εγγυάται τον τόσο μικρό χρόνο της κατασκευής για όλα τα σπίτια προκάτ ή ξύλινα σπίτια που κατασκευάζει.

Και τέλος η Easy Green και οι συνεργάτες της θα είναι κοντά σας και μετά την ολοκλήρωση του σπιτιού σας. Για οποιαδήποτε εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε και όποτε το θελήσετε.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

75 χιλιόμετρα από την Αθήνα στα περίχωρα της πόλης της Χαλκίδας η Easy Green έχει αναπτύξει την δική της γραμμή παραγωγής για προκατασκευασμενα σπίτια. Εδώ σχεδιάζονται, συναρμολογούνται,  ελέγχονται και....

Περισσότερα...

GIATI NA MAS EPILEXETE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Έχουμε κάνει σκοπό μας την κατασκευή τεχνολογικά εξελιγμένων κατοικιών στην Ελλάδα που προστατεύουν το περιβάλλον και εξασφαλίζουν ποιοτικότερη ζωή στον άνθρωπο...

Περισσότερα...

ERGA

ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε μερικά από τα έργα μας...

Περισσότερα...