Παράγουμε στην Ελλάδα.

75 χιλιόμετρα από την Αθήνα στα περίχωρα της πόλης της Χαλκίδας η Easy Green έχει αναπτύξει την δική της γραμμή παραγωγής για προκατασκευασμένα σπίτια. Εδώ σχεδιάζονται, συναρμολογούνται,  ελέγχονται και φορτώνονται πριν φθάσουν στον προορισμό τους όλα τα οικοδομικά στοιχεία που απαρτίζουν τα προκατασκευασμένα σπίτια της Easy Green. Δημιουργώντας θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και μειώνοντας τα κόστη μεταφοράς.

Πλήρως προκατασκευασμένα οικοδομικά στοιχεία

Η Easy Green είναι η μοναδική Ελληνική εταιρεία προκατασκευασμένων σπιτιών ξύλινου πλαισίου που κατασκευάζει πλήρως και ολοκληρωμένα προκατασκευασμένα τμήματα τοίχων, στεγών και πατωμάτων. Οι τοίχοι καταφθάνουν στο έργο ολοκληρωμένοι με γυψοσανίδες και ηλεκτρολογικές σωληνώσεις εσωτερικά, με παράθυρα, θερμοπρόσοψη και ελαστικό σοβά εξωτερικά. Το ίδιο και οι στέγες και τα πατώματα κατασκευάζονται ως ολοκληρωμένα τμήματα με την μόνωση τους και τα υλικά επένδυσης.

 

 

 

 

prokat, προκάτ, προκατασκευασμένο σπίτι, easy green, κατασκευή , ξύλινο, σπίτι, εργοστάσιο

prokat, προκάτ, προκατασκευασμένο σπίτι, easy green, κατασκευή , ξύλινο, σπίτι, εργοστάσιο

prokat, προκάτ, προκατασκευασμένο σπίτι, easy green, κατασκευή , ξύλινο, σπίτι, εργοστάσιο

Μικρός χρόνος κατασκευής στο έργο

Με την πλήρη ολοκλήρωση των στοιχείων εξασφαλίζουμε μικρό χρόνο ανέγερσης στο οικόπεδο σας (1-2 ημέρες) και κατά συνέπεια εκμηδενίζουμε τις ατέλειες που προκαλούνται από τις κακές καιρικές συνθήκες και τους αστάθμητους παράγοντες στην οικοδομή. Ο σοβάς τοποθετείται στο εργοστάσιο με σταθερή θερμοκρασία, στεγνώνει στο σωστό χρόνο και αποκτά την προβλεπόμενη αντοχή ώστε να μη δημιουργούνται ρωγμές. Τα κουφώματα τοποθετούνται εργοστασιακά και στεγανώνονται πλήρως.

Χαμηλό κόστος παραγωγής

Κατασκευάζοντας και ολοκληρώνοντας τα προκατασκευασμένα στοιχεία του σπιτιού στο εργοστάσιο, έχουμε τη δυνατότητα να μειώσουμε το κόστος συνολικό της κατασκευής. Το κόστος μειώνεται από τη εξειδίκευση του προσωπικού σε συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής, Μειώνεται με τη χρήση μηχανών ή εργαλείων και μηχανημάτων που είναι δύσκολο να υπάρξουν στην οικοδομή. Μειώνεται επίσης από την μαζική προμήθεια των πρώτων υλών και το μόνιμο απόθεμα στοκ που κάνει εύκολη την εύρεση τους ανά πάσα στιγμή χρειαστούν. Τέλος, μειώνεται το κόστος λόγω του πολύ καλού σχεδιασμού που πάντα προηγείται της εκτέλεσης.

Σταθερή και ελεγχόμενη ποιότητα

Όλα τα προηγούμενα δεν εξασφαλίζουν μόνο χαμηλό κόστος αλλά και σταθερά υψηλή ποιότητα κατασκευής. Ποιοτικοί έλεγχοι στην ποιότητα των υλικών και τυποποίηση του τρόπου κατασκευής εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα που δεν επηρεάζεται από καιρικούς παράγοντες ή από τη γνώση και την τεχνική κατάρτιση του κάθε εμπλεκόμενου στην οικοδομή. Και επίσης ο σωστός σχεδιασμός δεν επιτρέπει να δημιουργηθούν λάθη ή παραλήψεις.
Όσο μεγαλύτερος ο βαθμός προκατασκευής τόσο λιγότερα τα προβλήματα στην οικοδομή και καλύτερο ποιοτικά το τελικό προϊόν. Όσο πιο εξελιγμένος ο τρόπος παραγωγής, τόσο μεγαλύτερο το οικονομικό κέρδος με καλύτερη τη σχέση ποιότητας και τιμής. Όσο πιο έτοιμο το σπίτι από το εργοστάσιο, τόσο και μικρότερος ο χρόνος στην οικοδομή.